Hej,

Mit navn er Kim Duhamel, og det er mig, der står bag virksomheden M3 Mandskabsudlejning.

Jeg er selv uddannet tømrer og har flere års erfaring inden for faget.

I mit tidlige arbejdsliv har jeg arbejdet med bådbyggeri. Dette var spændende og udfordrende, og jeg arbejdede med byggeriet i fire år. Efterfølgende valgte jeg at søge nye udfordringer som selvstændig tømrer. Her specialiserede jeg mig blandt andet i lægning af terrasser, som var lidt af et ”hjertebarn” for mig.

I dag står jeg bag M3 Mandskabsudlejning, fordi mit ønske er at samle dygtige og professionelle håndværkere under ét tag. Dette er for at skabe en stærk virksomhed, der kan løse alle opgaver inden for såvel tømrer-, murer- og malerfaget.

Jeg tror på, at de bedste muligheder opstår, når initiativ, arbejdsomhed, indsigt og integritet forenes. Netop denne forening er hvad, der arbejdes på hos M3 Mandskabsudlejning.

Som kunde kan du derfor regne med at blive mødt med et højt niveau af service samt et ønske fra alle vores ansatte om at gøre det bedst mulige stykke arbejde for dig.

Har du derfor brug for en dygtig og kompetent tømrer, murer eller maler? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig.