Lej professionelt mandskab til din håndværksopgave

Vi klarer alt inden for tømrer-, murer- og maleropgaver

Vi tilbyder byggepladsservice til dig, der har brug for dette

Vi udbyder vores services til kunder på hele Sjælland

Få kvalificeret mandsskab til din håndværksopgave

Den er god nok. Du læste rigtigt. Hos M3 Mandskabsudlejning kan du leje professionelle håndværkere til at løse din opgave for dig. Hos os er du sikker på altid at få kvalificeret mandskab på pletten.

Når du bestiller en tømrer, murer eller maler hos os, så bestiller du håndværkeren for minimum én uge ad gangen. Håndværkeren bliver lejet ud på professionel vis med udarbejdelse af en kontrakt mellem parterne.

Hos os kan du leje såvel danske som litauiske håndværkere. Dansk, litauisk eller helt tredje, så har vores håndværkere uanset hvad en professionel fagspecifik uddannelse bag sig for at sikre kvaliteten. (Hvor de litauiske håndværkere dog arbejder til billigere penge end de danske.)

Vi tilbyder dig desuden en byggepladsservice, hvor en fagprofessionel kan hjælpe til, hvis der eksempelvis skal sættes hegn op e.l. på den byggeplads, som du har ansvaret for.

Hvorfor vælge M3 Mandskabsudlejning til at udføre din opgave?

Kvalitetsudført arbejde

Vi har et bredt spektrum af dygtige fagprofessionelle. Derfor kan du også være sikker på at få kvalitetsudført arbejde, når du bestiller mandsskab hos os.

Fokus er på kunden

Hos os er fokus altid på dig som kunde. Det er dine behov og ønsker til udførslen af den pågældende opgave, som er i fokus. Vi forlader ikke præmissen, før du er helt tilfreds.

Alt under samme tag

M3 Mandskabsudlejning tilbyder mandsskab inden for både tømrer-, murer- og malerfaget. Skal du f.eks. i gang med et større eller mindre byggeri, så kan du få hjælp til alle dele af byggeriet fra samme sted på én gang.